Då slog klockan 2000

Hej och välkomna till dagens diskussion! Agendan för idag är att vi ska diskutera Malins miljöpåverkan och dessutom återkomma till vår röda tråd genom hela diskussionen, nämligen hur vi tar reda på vilken bläckpatron som passar till Ankans skrivare. Välkomna till ett inlägg som kommer förändra era liv.
Malin Karlsson är som sagt en av medlemmarna i vår kära karlssonduo och älskar träning mer än allt annat. Hon är en glad brunett som gillar hemmakvällar och långa höstpromenader. Malin är tjejen som aldrig ställer cykeln riktigt på hyllan utan hon kör både up hill och down hill året om! Snö är ingenting som stoppar Malin i hennes arbete utan hon kämpar på! Malin kan ses som en oskuldsfull flicka men hon planerar redan nästa julsgranjakt! Annika behöver då en bläckpatron i färgen svart. Till diskussionen då, Malins miljöpåverkan kan diskuteras i många banor! På helger tar Malin hellre taxi än bussen men på vardagar cyklar Malin! Vilket kompenserar varandra rätt bra så där får Malin 4 av 5 big K:s.
Ofta händer det att Malin använder en liten aning för mycket hårspray. Annikas skrivare är helsvart och ganska liten. Malins behov av fin frisyr kan då påverka miljön rätt mycket mycket! Då vår käre skyddare ozonskicktet sakta bryts ned.. så var det iaf förut! Plattan med sin astma får också lite andningssvårigheter i närheten av Malin men vad för anledning det är av är svårt att säga ;).
Då Annikas skrivare är liten tar den också lite plats. Malin bor i en lagom storlek för henne själv vilket matchar med miljön och Malin är noga med att släcka lampor efter sig. Malin spolar också max fem gånger om dagen i toaletten oavsett hur ofta hon är där. Skämt och sido! Då Annikas skrivare tar lite plats får hon mycket utrymme för annat som passar en midget. Avslutningsvis kan vi då säga att Malin är en tjej i sina bästa år som lever livet med en relativt liten påverkan på miljön. Malin får i betyg 4 av 5 big K:s. Keep up the good work Malin! Annika lever vidare trots tom bläckpatron och vi önskar henne all lycka i världen att finna den rätte! Hon kan även nå oss på vår kundtjänst 0707 43 64 53
Direkt från the big K tänker ta över

Kommentarer
Postat av: anki

mycket fint inlägg hahahaha. totalt sammanhängande

2010-02-23 @ 20:40:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0