Lördag in the big K

Inlägget kommer sent ikväll hoppas ni stått ut! I går hände det på fredsgatan 27 då Ankan stod för förfesten! Där körde vi våghals och plattans bergsspängare stod på maxvolym i en lägenhet på 32 kvadratmeter! Vilket sammanfattar tempot på kvällen ganska väl! På dagen var vi ett helt bandygäng som var och kollade på då bandy! Det var Lina som spelade och laget torskade men Lina hängde två heta så för mig vann Lina matchen igår! Creds till henne! Ett stor big K går till Johanna som också var en i bandygänget! Välkommen!
Mellan 2000-2100 rullade det in folk hemma hos Anki! Det blev korvfest woop woop! Senare drog vi till kåren där vi bland annat mötte temannen som shakade järnet! Kingen på dansgolvet var ändå Mathias Westin och dagens kårkille går till Jonnie! Motivering; För han var glad i kön in till kåren och fortsatte vara glad väl inne på kåren!
Söndag in the big K har varit slapp för många av oss! Plattan sitter och pluggar till sitt seminarie i morgon som vi önskar honom lycka till med! Det ryktas även att det bakats en kaka här in the big K idag! Media har skickat bilder på skapelsen och vi har en gärningsman på bilderna! Kakan däremot ser inte allt för god ut! den får därför bara ½ big K!

What happens in the big K i kväll

Ny duschad för i år sitter jag nu och bloggar i stressen! Det är dags att sadla om och ta oss till fredsgatan 27 för nya äventyr! Dom som deltar är hittills du, jag och plattan! Ses i vimlet! Vi är imponerade över Malin och Lina som jobbar en lördag!

sex starka bokstäver F-Ö-R-L-Å-T

förlåt bloggen för denna bloggtorka, det kommer inte att hända igen! Det som hände igår i the big K var beer pong och lite annat smått och gott! Vi hade bokat en lokal på smålandsgatan 4b och alla var välkomna som levde upp till villkoret minst 159 cm lång utan skor! Där hamnade tyvärr Anki i kläm :/
Allt hamnar i bloggen förr eller senare så senare kommer det upp bilder från igår. Kvällen får 4,5 big K:s för att den var fet som fan och många glada människor deltog! Vi på redaktionen önskar alla tentamenskrivare idag lycka till och vi vill även hälsa alla en trevlig lördag!
Creds till Alejandro som var en stjärna på beer pong! Vilket dreamteam vi var dom två matcherna vi spelade!
Dagens spelare går till Lina som dessvärre ej har spelat match ännu men titeln går till henne ändå! (då det inte finns nån större konkurrens)

Ett inlägg tillägnat Johanna

Johanna kan du inte stanna kvar hos mig tjohej!
Jag tror jag talar för både mig och anki i detta sammanhang! många jag - like it, love it! Vi känner oss som föräldrar till en hästpojke som lyckats klara ett hinder han aldrig tidigare klarat av! Vi är stolta över din insats på ert case och vi känner oss hedrade då du går i vår klass! Vi önskar dig och din grupp lycka till med seminariena och vi kommer vara dina cheerleaders på eran 100 poängs tenta! I morgon ska Johanna visa oss sina färdigheter i beer pong oj så vi längtar! ha det kul på din lektion 9-12 Johanna! PUSS

Till Dennis: din stridspitt, ge mig tillbaka min gamla dennis!

Emma is back on banan om man säger så

Creds till Ankan som idag lärt sig blogga och skrivit sitt första blogginlägg någonsin! *applåder*
Gårdagen var händelserik, tyvärr blir det ej någon detaljgenomgång mer än att den var händelserik. I morgon kommer Ankans kompis Siri och vad som händer i the big K i morgon är beer pong turnering för hela slanten!
hörde jag skål?

ankan här!

heeeeeeeeeeeeeeej bloggeeeeeeeeeeen.

dagens lärare går till mange för han är bra. dagens elev går till jonnie för han kom lite sent, men var glad ändå! dagens konstnär går till mikey för han målade svampbob ganska fint. dagens mat går till min hemmalagade spaggeti och köttfärsås som alltid är lika god.

Sist av allt går dagens låt till Vart ligger landet där man böjer bananerna, för man blir så glad. Ni kan också lyssna på den här : http://www.youtube.com/watch?v=ncPV9cGpUgA


hejdå!


farväl

lägger detta nu tack för den här tiden

Då slog klockan 2000

Hej och välkomna till dagens diskussion! Agendan för idag är att vi ska diskutera Malins miljöpåverkan och dessutom återkomma till vår röda tråd genom hela diskussionen, nämligen hur vi tar reda på vilken bläckpatron som passar till Ankans skrivare. Välkomna till ett inlägg som kommer förändra era liv.
Malin Karlsson är som sagt en av medlemmarna i vår kära karlssonduo och älskar träning mer än allt annat. Hon är en glad brunett som gillar hemmakvällar och långa höstpromenader. Malin är tjejen som aldrig ställer cykeln riktigt på hyllan utan hon kör både up hill och down hill året om! Snö är ingenting som stoppar Malin i hennes arbete utan hon kämpar på! Malin kan ses som en oskuldsfull flicka men hon planerar redan nästa julsgranjakt! Annika behöver då en bläckpatron i färgen svart. Till diskussionen då, Malins miljöpåverkan kan diskuteras i många banor! På helger tar Malin hellre taxi än bussen men på vardagar cyklar Malin! Vilket kompenserar varandra rätt bra så där får Malin 4 av 5 big K:s.
Ofta händer det att Malin använder en liten aning för mycket hårspray. Annikas skrivare är helsvart och ganska liten. Malins behov av fin frisyr kan då påverka miljön rätt mycket mycket! Då vår käre skyddare ozonskicktet sakta bryts ned.. så var det iaf förut! Plattan med sin astma får också lite andningssvårigheter i närheten av Malin men vad för anledning det är av är svårt att säga ;).
Då Annikas skrivare är liten tar den också lite plats. Malin bor i en lagom storlek för henne själv vilket matchar med miljön och Malin är noga med att släcka lampor efter sig. Malin spolar också max fem gånger om dagen i toaletten oavsett hur ofta hon är där. Skämt och sido! Då Annikas skrivare tar lite plats får hon mycket utrymme för annat som passar en midget. Avslutningsvis kan vi då säga att Malin är en tjej i sina bästa år som lever livet med en relativt liten påverkan på miljön. Malin får i betyg 4 av 5 big K:s. Keep up the good work Malin! Annika lever vidare trots tom bläckpatron och vi önskar henne all lycka i världen att finna den rätte! Hon kan även nå oss på vår kundtjänst 0707 43 64 53
Direkt från the big K tänker ta över

What happens in the big K idag

Vad som händer in the big K idag.. jo Ankan är och shoppar killkläder! skämt och sido hon och princess tog sig nämligen en spännande resa för att storhandla mat! Annika kan nämligen inte plugga när hennes matförråd är tomt,  då blir hon psykiskt förstörd och har svårt att koncentrera sig på det egentligen väsentliga skolarbetet! Så mitt i snökaoset rider Ankan i väg på princess i solnedgången för att fylla kyl och frys! Senare på ICA Maxi fyller sedan Ankan Plankan korg efter korg så här innan alla andra får pengar och människor blir som djur!
Annat som händer i the big K är att Irma sitter hemma med huvudvärk men ska ändå ta sig i kragen och studera lite statistik då Magnus föreläsning i dag var som kinesiska för henne! Jag undrar om Djurgårn har gjort det han skulle idag och kollat upp om hans lokal är ledig till helgen så vi kan ha beerpong turnering! Plattan vet jag inte riktigt vad han har för sig men om jag ska slänga iväg en vild gissning så gissar jag på att han spelar tvspel! Lina diskar nog och Johanna kollar säkert på filmen up!
Själv tankar jag scooby doo för andra gången denna vecka och håller tummarna för att det är rätt scooby doo! Som ni märker sitter jag, idag som alla andra dagar, isolerad så min koll på vad som händer i the big K i dag är lite små kackig! Nästa gång, med handen på hjärtat, lovar jag och svär på Djurgårns namn Mikael "vem är som gud" att jag ska ta reda på fakta innan jag skriver! Egentligen skriver jag nu för att fördriva tiden tills min film är klar!
direkt från the big K tänker ta över
och jag hoppas Annika kommer hem hel från ICA Maxi

Diskussion

I kväll tänkte vi diskutera Malins (en av medlemmarna i Karlsson duon) påverkan på miljön samt få några inblickar i Ankans problem med bläckpatron som även kommer vara vår röda tråd genom hela diskussionen! Så missa inte vår glödheta diskussion ikväll klockan 2000.
direkt från the big K tänker ta över

återförening

Ingen återförening idag inte för trion som egentligen bara är två! Eftersom ena halvan var i malmö/skåne i helgen och den andra halvan är nära döden! Men efter denna sjukdom kommer jag nog se på livet med andra ögon då jag fått en andra chans. Jag sitter uppe och skriver några viktiga meningar i väntan på min film, sen ska jag återgå till dagens göra! Sängliggandes! Jag ska CHILLA som Annikas mamma brukar säga! Nä nu är min film klar, mina korvar scteker som péle brukar göra och sängen både lockar och skriker på mig! Hej då kära läsare och glöm inte att du är en självständig person som är bra!
direkt från the big K tänker ta över

Det som händer in the big K just nu

Jag och Djurgårn sitter och skypar lite om livets innersta mening. (Smygmarknadsför världens hitills ledande blogg!)
Vi kom precis fram till att det var dåligt med inbjudningar till tårtbaket och att det därför är svårt för oss att recensera denna skapelse. Djurgårn är bekymrad då han trodde att karlsson och karlsson höll ihop genom eld och vatten! Men skenet kan bedra som man ibland säger. Därför väntar vi på omdömen från de tre kockarna(s resaturang)!
Glöm inte att det hitills är du, jag och plattan som är på till helgen och nu är det dags att rasta kaninen!
God natt kära läsare, direkt från the big K tänker ta över!

Tjena Djurgår’n här!

 

Fick den stora äran att gästblogga, hur stor denna ära är vet jag inte men de får Plattan ta och reda ut!

 

Emma har ju fått för sig att jag är ett hopplöst fall men så är inte riktigt fallet. Vad jag tror hon egentligen menar är att jag kanske inte riktigt lyckas med de jag ska göra hela tiden och att jag lite då och då kan drägla och låta ”chump” när jag hastigt försöker fånga upp det slemmet som försöker ta sig ur min mun lite snyggt, men lyckas inte så ofta. Men man kan ju inte vara bäst på allt eller hur är de….? Vilket jag absolut inte är jag är en 19 år. En klumpig stackare som inte gör mycket för världen sitter mest där hemma och pillar på tårna och tittar i taket. Djurgår´n är förstås inte mitt riktiga namn bara så att ni vet, det ligger en historia bakom det smeknamnet men de får Emma ta någon dag när hon får tid över! Annars så är jag väl den person som man hackar på, kallas för ”Teen” av Krnananic då jag är yngst av grabbarna och får även höra fetto av Emma några gånger om dagen, men vänta bara ”Payback is a bitch!” som en gammal god vän sa till mig en gång! Jag heter egentligen Mikael vilket betyder ”vem är som gud” vilket passar in väldigt bra på mig då jag anser att jag är gudalik Här kommer en lista på mina intressen:

1. Jävlas med Emma!

2. Mecka cykel med Plattan.

3. Cykla med den cykel jag och plattan Meckat med! (Obs läs tidigare inlägg, där ni ser att Plattan inte äger någon cykel! Vilket gör honom lite avis på mig!)

4. Googla!

Emma däremot har sina speciella stunder i livet då hon njuter, men de ska jag skriva mer om någon annan gång när jag får chansen och även se till att dokumentera de ordentligt! Så att ni får er en riktigt bra bild av den lite smått efterblivna Emma! Kommer bli kul vill jag lova!


Vi ber om förlåtelse och hoppas att ni stod ut..

Här kommer då det efterlängtade tårtinlägget! Vi är så ledsna för att vi lät er vänta och vi har fått en del klagomål och frågor angående deras tårtbak som vi nu tänker besvara. 
Fråga 1: Hur många tårtor bakade dom? / Djurgårn 12 år
Svar 1: Hej djurgårn 12 år! Tjejerna + plattan bakade 1 tårta. 
Fråga 2: Hur bakar man en tårta om man är nötallergiker? / Hannes 21 år
Svar 2: Tjena mittbena Hannes 21 år! Vi sörjer din nötallergi. Du struntar helt enkelt att ha nötter i och på tårtan. 

Det här var två viktiga frågor vi valde att besvara av olika anledningar. Om vi ska vara ärliga badar vi just nu i frågor och försöker besvara dem så fort vi kan!
Många tjatar också om att få se receptet! Ett skepp kommer lastat

vi bugar & bockar
direkt från the big K vi tänker ta över

Vi som författar dårå..

Annika Mandi, kallas även för midget och ankan plankan. Underförstått är att Annika är en kortväxt person på 1,58 hela centimer och inte många kilo på detta. Annika har ett civilstånd som kallar sig själv för Swaggaren och hon gillar blod, svett och tårar! Just nu försöker Annika minska sin magsäck men förr var hon ett monster. Annika är 20 vintrar gammal och lever på CSN. Sparar pengar varje månad till en klocka då hon anser att en klocka är en livskamrat. Annika borstar tänderna 4 gånger om dagen och du ser henne en fredag eller lördagkväll vinglande med en cider och sugrör!


Emma Wallbom, är då inte en så kortväxt människa då hon nästan är dubbelt så lång som sin partner. Plus några extra kilo på denna jätte. Emma bor tillsammans med sin kusin Måns och deras katt Tindra som då inte har alla hästar hemma. Emma är 19 höstar men kommer in med HiK-leg vilket inte uppskattas av hennes vänner! På fritiden klipper Emma sönder kvitton och åker buss så ofta hon hinner. Emma pratar ofta om sig själv i tredje person vilket många upplever som skrämmande. För övrigt är Emma en ganska lugn person som aldrig gör något spontant eller förhastat! Hon är tjejen som luktar på blommorna medan de andra barnen är på krogen!
vi bugar och bockar
direkt från the big K tänker ta över

Fet ball

Hej och välkomna till el bloggo!
Här kommer vi skriva om allt mellan himmel och jord, från hopplösa fall (djurgårn) till mode för cyklar! Vi kommer även ge tips om hur man låser en cykel för att slippa få den snodd! Till detta har vi vår egen mästare Plattan då han redan blivit bestulen på två cyklar. Ankan plankan kommer någon gång i bland ha skånska-skola på alla nivåer! Där får vi glosor som vi sedan har förhör på några dagar senare! Det ryktas genom hela K att Lina och Malin har bakat tårta så vi slänger in deras recept och bild i senare inlägg! - Håll ut!
Vi tackar för oss, bugar och bockar
direkt från the big K vi tänker ta över!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0