Det som hänt in the big K senaste tiden

Senaste tiden in the big K har varit svår att förstå sig på. Då den största anledningen ligger i att jag inte varit i the big K. Det jag kan läsa av facebook-bilder som lagt upp är att pappas lägenhet är förstörd vilket gör att man själ vill försvinna. Djurgårn har införskaffat sig en ny frisyr! Creds till honom! Lina har planer på att cykla till skolan och Irma jobbar på som vanligt! En stor ros till Irma btw för allt slit =)
Resten av the big K gänget gömmer sig lite men jag antar att Malin åker taxi och att Johanna matar djuren i naturen!
Mimmie är ute och åker som vanligt! vi borden nästan göra en insamling så vi kan köpa henne en egen busschaufför! Emsi har saknat sin Anki som legat hemma och varit sjuk BUHU! Men i morgon är bloggen tillbaka som vanligt! Föreläsning i morgon som jag längtar!
Fotboll en gång i veckan på onsdag mina vänner, NOTERA!

Tju! Montana här

Tjabba!
vet inte riktigt va ja ska skriva, emmas idé.. hon sitter brevid här i soffan och förklarar blogg för mig.

kommer inte på nått, så ska dra o slå måns för att han gör massa fejsrape på min feejsbok..!

får öva på att blogga sorry! emma lär mig
ciao

mjau anki här



Emma åker alldeles strax hem till ÖSMO, jätte fult namn men det är där hon kommer ifrån =(. Vill bara medela att anki kommer sakna men att vara från varandra är något bra! speciellt om man pillar varandra för mycket i gumpen så såren kan läka! Vi hoppas att Emma förtsätter med sitt bloggande fastän hon är hemma, och att  Mathias gör fler fina bilder!



Emma (agro) en helt vanlig dag å chillar pung vid valen



fred!


Ingen bloggtorka idag!

Idag valde jag och Ankan att chilla fet pung =)

Brist på läsare

I brist på läsare vänder vi oss nu till bloggens mest intressanta människa Hannes "plattan" Fagerman. Plattan är född 1988 och har redan upplevt livet! Plattan har tillsammans med mamma en unge på 19 år. Till frukost äter Plattan gärna skaldjurgplatå och därav smeknamnet plattan! Plattan studerar handelsekonomi på Ekonomihögskolan i kalmar och är redan skolans stjärnelev! Bara det att varken plattan själv eller skolan vet det! Men jag vet, det är huvudsaken! Plattan hade då kul i helgen som alla andra hade! Plattan spelade beer pong som en galning i fredags och blev lika rund om fötterna som det flesta blev! Lördagen för plattan var desto lugnare på förkröket men han drog i gång framåt tolvslaget! I dag har plattan pluggat till seminariet, kanske druckit en kopp kaffe och jobbat på oktoberbudgeten! Plattan hittade några sköna dudes utanför kåren i lördags som han tog ett foto med!
Vi välkomnar även Mathias Westin som nu officellt är en i gänget här på thebigk redaktionen!

Vi är oroliga

Vi firar här och med officiellt en vecka med thebigk.blogg.se och vi har nu fått vår första veckas statistik! Vilket gjorde oss här på redaktionen besvikna! Vi ser att våra trogna läsare inte alls är så trogna och att det går väldigt dåligt för bloggen! Vi överväger nu att stänga thebigk.blogg.se

djurgårn och grabbarna

En bild från helgens bravader! Djurgårns entourage dårå! Som ni ser var vi ute och stökade en del! Djurgårn och grabbarna stod mest och hängden mot varsin vägg och dom flesta körde på stoneface hela kvällen. Men jag tror dom hade kul ändå, dom har ju alltid varandra och dax wax!
Djurgårn körde all in som vanligt och redan klockan åtta körde han den vanliga! Drog ner byxorna och körde "det är vi som är Djurgården!" skämt och sido! Som ni ser på bilden var djurgårn ganska städad i går och det gillar vi! heja heja heja
Dagens tepåse går till Temannens multivitamin_golf

RSS 2.0